Over WPO

Misschien dat je denkt ‘leuke site, maar wat is nou de bedoeling’? Daar is deze pagina dus voor: uitleg van de gedachte achter WordPress Ontwerpers.

Als WPO’er (WordPress ontwerper of ontwikkelaar) kun je het volgende weleens zijn tegengekomen: je komt om in het werk en nieuwe/bestaande klanten blijven aankloppen voor meer. Meer dan wat jijzelf aankan.
Of: je zit middenin een drukkere periode en bent plotseling geveld door de griep.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je deze zomer graag op vakantie wilt, maar dat je eigenlijk het gevoel hebt je klanten dan ook achter te laten. En voor de vrouwen onder ons zit daar natuurlijk ook het zwangerschapsverlof tussen. Nu kun je natuurlijk denken ‘ik werk gewoon door, ook al ben ik ziek’ of ‘ik ga dit jaar maar niet op vakantie’, maar iedereen heeft rust nodig.

En daar komt WPOntwerpers dus om de hoek kijken: gemakkelijk in contact komen met een WordPress ontwerper en/of ontwikkelaar die in zulke periodes werkzaamheden van je over kan nemen. Óf gewoon iemand die je in je werkzaamheden aanvult. Een zogeheten WP-buddy vinden maakt WPOntwerpers een stuk makkelijker.

En uiteraard is een centrale plek met alleen maar WordPress ontwerpers/ontwikkelaars ook erg interessant voor opdrachtgevers.

Zoek een ontwerper

Uitgebreid zoeken

Over WPO