Toegevoegd op 22 september 2009 om 17:19, door WPO

WordPress Ontwerpers up-to-date

De website van WordPress Ontwerpers is weer helemaal up-to-date. Het heeft even geduurd en ook wat probleempjes tegengekomen onderweg, maar gelukkig alsnog alles voor elkaar gekregen.

Aan de front-end is niet mega-veel verandert. Niet qua ontwerp in ieder geval (behalve het forum, heb besloten om toch bbPress niet te gebruiken – het forum moet nog aangepast worden).
Daarnaast zijn de registratie-pagina’s zoals ze waren weggehaald, dit gebeurd nu via het WordPress registratie formulier: WPOntwerper, WPOverkoepel en WPUser.

Van de pagina’s en blog posts is zoveel mogelijk teruggeplaatst (export bevatte alleen de homepagina, dus moest allemaal handmatig). Van de profielen is alles teruggeplaatst.

Je profiel aanpassen gaat nu gewoon via de WordPress backend, net als het versturen en ontvangen van privé berichten. Wil je geen privé berichten ontvangen? Prima, je kunt het aan-/uitzetten in je profiel :)

Ik had eigenlijk graag de website ook meteen willen voorzien van een nieuw ontwerp, maar daar is nog niet mee begonnen. Waarom niet? Nou, er wordt voor het ontwerp een pitch uitgeschreven op LOGOmatch, maar pas op het moment dat daar de nieuwe website online staat. Door verscheidene redenen en omstandigheden is hun website ook nog niet gelanceerd, dus duurt het ook langer voor het ontwerp van WPO klaar zal zijn.
Mocht je willen weten waarom ik het zelf niet doe, dat is heel simpel: WordPress Ontwerpers is een website voor de WordPress community en hoe meer mensen daar aan mee kunnen doen, hoe leuker! En om er toch een soort van ‘scheids’ bij te hebben (om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt) heb ik besloten om het dan als pitch uit te schrijven bij LOGOmatch.

Wellicht laat ik de WPO’ers (en de bezoekers) wel ‘mee stemmen’ in een poll om te zien welk ontwerp gaat winnen (al kan dat nog wel even duren dan), maar het uiteindelijke besluit zal toch door mij genomen worden.

Terug naar overzicht »

Zoek een ontwerper

Uitgebreid zoeken