Toegevoegd op 11 februari 2009 om 16:01, door WPO

Verzonden emails

Vanavond een beetje google afgestruind op zoek naar WordPress ontwerpers/ontwikkelaars. Toen ik op freelance.nl zat bedacht ik me dat ik daar ook wel eens rond kon kijken.

Zoeken op WordPress geeft je – ook bij freelance.nl – uiteraard behoorlijk wat resultaten. Wees dus alsjeblieft niet boos als ik je geen mail heb gestuurd. Bij de mensen/bedrijven die ik wel een mail heb gestuurd was het in principe meteen duidelijk dat ze voor WP ontwerpen/ontwikkelen (bijv. eigen website in WP, in het portfolio duidelijk te zien dat er voor WP wordt ontworpen/ontwikkeld). Aangezien het zoeken zelf al best wat tijd in beslag neemt heb ik dus alleen die mensen/bedrijven een bericht gestuurd.

Over op de website: Erno wees me erop dat het overzicht op de Geverifieerd pagina niet correct was (er stonden er maar vijf i.p.v. allemaal). Die weergave is opgelost (kwam door de page2cat plugin trouwens). Je kan nu dus naar hartelust surfen door de geverifieerde ontwerpers hier ;)

Er is overigens nog 1 punt (noem het een bug) waarvan ik op de hoogte ben: als je jezelf registreert krijg je niet automatisch de juiste rol toegewezen (WPOntwerper, WPOverkoepel of WPUser). Er wordt wel opgeslagen voor welke rol je registreert (in user meta-fields), maar het daadwerkelijk aanpassen van de rol wil om de een of andere reden niet werken. Ik ben er nog mee bezig om dit op te lossen. Mocht je toevallig weten hoe dit is op te lossen (ik ben op de hoogte van het gebruiken van new WPUser() trouwens), laat dan even een berichtje achter als je wil :)

Terug naar overzicht »

Zoek een ontwerper

Uitgebreid zoeken