Toegevoegd op 2 maart 2011 om 15:07, door WPO

Nieuwe website eindelijk online

Mede door mijn zwangerschap en bevalling heeft de nieuwe site erg lang op zich laten wachten, maar nu is het dan eindelijk zover! :)

Het ontwerp is grondig aangepakt door Jimmy Goedhart, hij heeft destijds de LOGOmatch pitch gewonnen die ik had aangemaakt. Ik heb zelf hier en daar wat wijzigingen doorgevoerd, maar dan wel zo dat de basis van het ontwerp behouden bleef.

Nieuwe functionaliteiten

Naast het ontwerp is de werking van WPO ook verandert, de grootste wijzigingen zijn:

  • De inhoud van je profiel (de pagina die bereikbaar is voor iedereen) wordt niet meer uit je gebruikersaccount gehaald. Hierdoor kun je meerdere accounts aan één gebruikersaccount koppelen. Erg handig voor bedrijven met meerdere locaties (verschillende provincies), maar ook voor ZZP’ers met meerdere handelsnamen.
  • Je kunt portfolio-items toevoegen, de drie nieuwsten worden op de gekoppelde account weergegeven.
  • Je kunt je accounts (en portfolio-items) vertalen.
  • Bezoekers kunnen accounts aangeven, bijvoorbeeld omdat het betreffende bedrijf geen WordPress meer ondersteunt.

Helaas is er op dit moment een functie die nog niet weer is toegevoegd; In de oude versie kon je een lijstje van je favoriete WPO’ers bijhouden, dit is (nog) niet in de nieuwe versie geïntegreerd.

Minder accounts

Ik heb, ongeveer twee weken geleden, iedereen die een WPO profiel had gevraagd deze opnieuw in te vullen op de nieuwe site. Helaas heeft het merendeel dit (nog) niet gedaan, waardoor deze niet weergegeven worden op de site (voor weergave moet de URL van de eigen portfolio website worden opgegeven).

Tot slot

Als laatste wil ik je veel succes wensen met de zoektocht naar de juiste WordPress partij voor jouw project(en) en ik hoop dat deze website je daarin helpt.

Terug naar overzicht »

Zoek een ontwerper

Uitgebreid zoeken