Toegevoegd op 6 juni 2011 om 16:51, door WPO

Leuke extra’s voor account-houders

Vandaag (en gisteren) zijn een aantal leuke extra’s aan de website toegevoegd. De volgende punten zijn van toepassing op de voorkant van de website (m.a.w.: het deel van de site waar je nu naar kijkt):

  • De uitgelichte ontwerper wordt op elke pagina, met uitzondering van de eigen account en de indexpagina, weergegeven in een “page peel” in de rechter bovenhoek.
  • In het account-overzicht (voorkant van de website) is nu ook duidelijk te zien welke account de uitgelichte ontwerper van deze week is.
  • Er kunnen nu ook accounts aangemaakt worden voor wedstrijd-sites (waar de opdrachtgever een wedstrijd aanmaakt en ontwerpers op kunnen reageren met hun voorstel, aan het einde van de wedstrijd dient een winnaar uitgekozen te worden).
    Om duidelijk te communiceren naar de bezoekers dat het een wedstrijd-site betreft raad ik je aan om een berichtje te sturen via de contact-pagina, zodat ik kan activeren dat de betreffende account een wedstrijd-site is.

De volgende punten zijn doorgevoerd aan de achterkant van de website (wp-admin / het administratie-gedeelte):

  • In het account-overzicht kun je statistieken zien van de afgelopen maand (een grafiek en aantal pageviews / exits / unique views).
  • In het account-overzicht en op de bewerk-pagina van de account krijg je een screenshot te zien van de website, mits je een URL hebt ingevuld. Heb je geen URL ingevuld? Dan krijg je vanaf vandaag niet alleen bovenaan de bewerk-pagina te zien dat de URL ingevuld moet worden. Op de plek waar anders de screenshot zou staan komt nu een melding te staan dat je account niet wordt weergegeven op de website.
  • In het portfolio item overzicht en op de bewerk-pagina van het portfolio item krijg je een screenshot te zien van de website, mits je een URL hebt ingevuld. Heb je geen URL ingevuld? Dan krijg je vanaf vandaag niet alleen bovenaan de bewerk-pagina te zien dat de URL ingevuld moet worden. Op de plek waar anders de screenshot zou staan komt nu een melding te staan dat het portfolio item niet wordt weergegeven op de website.

Terug naar overzicht »

Zoek een ontwerper

Uitgebreid zoeken