Internetbureau finalwebsites

finalwebsites is hét internetbureau in de Achterhoek. Onze hoofdactiviteit is het ontwerpen van WordPress websites, maar daarnaast bieden wij PHP maatwerk webapplicaties, zoekmachine optimalisatie, WordPress diensten, webhosting en domeinnaam registratie. Een veelzijdig aanbod dat bestaat uit alle facetten die een succesvolle website eigenaar nodig heeft.

Sinds 2006 heeft finalwebsites de focus gelegd op het ontwerpen van WordPress websites. Dit content management systeem is erg gebruiksvriendelijk en wordt daarom goed ontvangen bij onze klanten. Naast het ontwerpen van websites kunnen wij u ook adviseren over plugins, optimaliseren wij WordPress websites en bieden wij zowel een basis als een premium WordPress hosting pakket.

Naast deze diensten verkopen wij ook WordPress templates. In onze shop kunt u uit meer dan 1800 themes kiezen!

Actie & Interactie

Dit is wat Jei-communicatie biedt:

  • Van een complete ‘Snel’ website vanaf  € 129,-  tot aan maatwerk ;
  • Na akkoord klant, ‘Snel’ website in 5 werkdagen online;
  • Seo-geschreven teksten;
  • Drukwerk en grafische achtergronden voor Facebook en Twitter;
  • Cursus social media: het maken van een acquisitieplan voor Facebook en Twitter
  • Cursus CMS van WordPress;
  • Digitale nieuwsbrief / forum / online reservering rijschool

Actie & Interactie

Dit is het concept van Jei: Jij en ik zorgen samen voor  actie en Interactie. Jij, de klant, komt met een wens voor een website, tekst of folder. Dat is de klant in actie. Daarna  ontstaat er interactie  en verbinding. Jei  begeleidt de klant  in zijn proces  naar een kant en klare website online en zorgt ervoor dat het drukwerk thuis wordt bezorgd. Jei is pas tevreden als de klant dat ook is.  Er ontstaan hierdoor unieke producten en duurzame contacten.

Voor alle opdrachten van Jei geldt: Jei  gaat voor kennis, kwaliteit en klantcontact!

Indigo Webstudio

Indigo Webstudio is gevestigd in Den Haag en heeft een team gedreven medewerkers, ieder met een eigen specialisme op gebied van webdesign, grafisch ontwerp, huisstijl ontwikkeling en zo meer, en met deze unieke bundeling van krachten ben je verzekerd van een mooi eindresultaat en uitgebreide support.

Wat doen we?

Indigo Webstudio is gespecialiseerd in WordPress en Magento. Naast websites en webshops kun je bij ons ook terecht voor grafisch ontwerp, bedrijfsfotografie en zoekmachine-optimalisatie. We adviseren, ontwikkelen, bouwen en optimaliseren je website voor zoekmachines.

Wat doen we anders?

We spreken gewone-mensen-taal, begeleiden je ook na de lancering van je website of webshop, werken en communiceren vlot en ons kantoor is in geval van calamiteiten niet om 17:00 uur gesloten.

Bob Krijnen

Mijn werkwijze is helder en pragmatisch. Een website moet een middel zijn en geen doel op zich.
Functionaliteit en doelgericht informeren staan daarom centraal bij de sites die ik ontwikkel voor mijn klanten.

Graag werk ik als freelancer, hierdoor heb ik een brede ervaring in het ontwikkelen van websites voor bedrijven binnen diverse branches.

U kunt ervoor kiezen om mij in te huren op uurbasis voor een project binnen uw onderneming.
Echter is het ook mogelijk een project volledig voor u te ontwikkelen voor een fixed price.

Mijn expertise beslaat vrijwel de gehele frontend.

Artsoo

WordPress website laten maken?… Artsoo in Groningen

Zoek een ontwerper

Uitgebreid zoeken

Internetbureau finalwebsites