Internetbureau finalwebsites

finalwebsites is hét internetbureau in de Achterhoek. Onze hoofdactiviteit is het ontwerpen van WordPress websites, maar daarnaast bieden wij PHP maatwerk webapplicaties, zoekmachine optimalisatie, WordPress diensten, webhosting en domeinnaam registratie. Een veelzijdig aanbod dat bestaat uit alle facetten die een succesvolle website eigenaar nodig heeft.

Sinds 2006 heeft finalwebsites de focus gelegd op het ontwerpen van WordPress websites. Dit content management systeem is erg gebruiksvriendelijk en wordt daarom goed ontvangen bij onze klanten. Naast het ontwerpen van websites kunnen wij u ook adviseren over plugins, optimaliseren wij WordPress websites en bieden wij zowel een basis als een premium WordPress hosting pakket.

Naast deze diensten verkopen wij ook WordPress templates. In onze shop kunt u uit meer dan 1800 themes kiezen!

Actie & Interactie

Dit is wat Jei-communicatie biedt:

  • Van een complete ‘Snel’ website vanaf  € 129,-  tot aan maatwerk ;
  • Na akkoord klant, ‘Snel’ website in 5 werkdagen online;
  • Seo-geschreven teksten;
  • Drukwerk en grafische achtergronden voor Facebook en Twitter;
  • Cursus social media: het maken van een acquisitieplan voor Facebook en Twitter
  • Cursus CMS van WordPress;
  • Digitale nieuwsbrief / forum / online reservering rijschool

Actie & Interactie

Dit is het concept van Jei: Jij en ik zorgen samen voor  actie en Interactie. Jij, de klant, komt met een wens voor een website, tekst of folder. Dat is de klant in actie. Daarna  ontstaat er interactie  en verbinding. Jei  begeleidt de klant  in zijn proces  naar een kant en klare website online en zorgt ervoor dat het drukwerk thuis wordt bezorgd. Jei is pas tevreden als de klant dat ook is.  Er ontstaan hierdoor unieke producten en duurzame contacten.

Voor alle opdrachten van Jei geldt: Jei  gaat voor kennis, kwaliteit en klantcontact!

Indigo Webstudio

Indigo Webstudio is gevestigd in Den Haag en heeft een team gedreven medewerkers, ieder met een eigen specialisme op gebied van webdesign, grafisch ontwerp, huisstijl ontwikkeling en zo meer, en met deze unieke bundeling van krachten ben je verzekerd van een mooi eindresultaat en uitgebreide support.

Wat doen we?

Indigo Webstudio is gespecialiseerd in WordPress en Magento. Naast websites en webshops kun je bij ons ook terecht voor grafisch ontwerp, bedrijfsfotografie en zoekmachine-optimalisatie. We adviseren, ontwikkelen, bouwen en optimaliseren je website voor zoekmachines.

Wat doen we anders?

We spreken gewone-mensen-taal, begeleiden je ook na de lancering van je website of webshop, werken en communiceren vlot en ons kantoor is in geval van calamiteiten niet om 17:00 uur gesloten.

Website Agency

Website laten maken? Website Agency bouwt kwalitatieve, gebruiksvriendelijke WordPress websites voor het MKB in de regio Heerhugowaard.

Wie zijn wij?
Website Agency is het Webdesign Bureau in Heerhugowaard en omstreken. Ons doel? Kwalitatieve WordPress websites betaalbaar maken voor het MKB in de regio. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs om de mogelijkheden voor uw nieuwe website te bespreken.

Vrijblijvende offerte binnen 2 dagen:
Ga naar www.websiteagency.nl en ontvang binnen 2 werkdagen vrijblijvend een offertevoorstel op basis van uw eisen! Hierin vind u meer informatie over de functionaliteiten, onze werkwijze, planning en heldere voorwaarden.

Wat bieden wij:
– Uniek ontwerp in uw huisstijl; een website die bij u past.
– Fully responsive design; uw website toont perfect op pc, tablet en smartphone!
– Gebruiksvriendelijk WordPress CMS; eenvoudig zelf de inhoud van uw website beheren.
– Binnen 4 weken online; inclusief het vullen van de webpagina’s met uw inhoud.
– Volledige Hosting & Onderhoud; al uw webzorgen uit handen, uw website is onze zorg.

Kosten website laten maken:
Wij ontwerpen, ontwikkelen en vullen voor de vaste prijs van €799,- uw gehele website. Hierbij dus geen onoverzichtelijke prijsopgaves of extra’s die de prijs voor het laten maken van uw website snel doen oplopen! Onze prijs blijft ook onderaan de streep €799,-!

Artsoo

WordPress website laten maken?… Artsoo in Groningen

Zoek een ontwerper

Uitgebreid zoeken

Internetbureau finalwebsites